Hnusná krabice

Hnusná krabice

Anotace: (napsáno někdy v na začátku srpna 2008)

Hnusná krabice s hrubým hlasem,
teď místo mě v posteli lehá.
Časem se zapomene, kdo vlastně já jsem,
a přijde na řadu něha.

Krabici se v mé posteli převelice líbí,
vždyť do teď žila jen v skladu,
mě už na mou postel nezbývají síly
a tak na zem skládám svou hlavu.

Krabice mlčí a tiše usíná,
já mám na mysli samé zlé věci,
za to, že vzala mi postel, ji proklínám,
dostat ji odtamtud musím přeci.

Asi ji přenechám postel svou celou,
ona vystrnadit se nedá,
radši si koupím novou postel Modře Bledou
a jestli mi tam vleze, běda!
Autor B.a.r.b.a.r, 11.09.2008
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: LisSe, embryo v hlave, Bíša, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí