Myšlenky...

Myšlenky...

Anotace: (10.9.08)

Myslela jsem,
že láska je o
vzájemném milování,
citu,
porozumnění,
odpouštění,
smíření se s něčím,
toleranci,
přehlížení nedostatků,
bytí spolu,
pomáhání
...
mezitím je to jen
velké klamání nás,
našich duší i
našich srdcí
...

_____________________________________________

Co do duše vloží láska,
nikdy se odtamtud neztratí,
co do ní však přinese nenávist,
to bolestně do ní vryje se navždy,
nesmazatelným písmem
...
Autor B.a.r.b.a.r, 11.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: LisSe, embryo v hlave, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je...

12.09.2008 15:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí