V prachu věku

V prachu věku

Anotace: **********

Můza mi uletěla,
čas se stal bezvýznamný,
touha hledá,
chce probudit vášně.
Tělo nenasytné touží a touží.
Poutníče po hvězdách
poraď, kde hledat.
To sen jen byl
a před bohem práva nenabyl.
Poutníče po cestách,
ty jsi ho nepotkal
a zprávu nevzkázal.
V prachu století
přetrvá prokletí.
Poutníče po mořích
a vzdálených pohořích,
dones vzkaz králi,
že múza ho volá v dáli.
Autor Gabrieli, 12.09.2008
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vyřídím.

12.09.2008 11:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí