Kudy?!

Kudy?!

Anotace: +++

Černé kvítí zdobí hávy
duši obklopují lidí davy.
Krok dozadu - past
krok dopředi - slast
Boční cesta - volnost
a nebo ne?!
Jak to tedy je?!
Kam kráčet,aniž ve zmatku jít,
Kam kráčet, a bez bolesti žít?!
Což bolest...
přežít se dá,
však rány a jizvy zanechá...
Autor Certain Expiry, 12.09.2008
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tve nasledujici dilo je o hodne lepsi, tohle je dost slabe

12.09.2008 20:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí