Ne, rikam Ti ne....

Ne, rikam Ti ne....

Anotace: Je to o tom, jak kluka zradí holka, kterou měl tak rád... On ji nejvíc miloval, on poté nejvíc trpěl. Zradila ho, on trpí,teď ji nechce ani vidět...

Ne ne, rikam Ti ne,
Už nedotýkej se mě.
Myslíš, že je to lehké, zapomenout?
Ne je to těžké...
Ne, rikal jsem Ti nedotýkej se mých citů, já už měl utrpení dost,
V tvém srdci jsem byl host, viď...
Prosim už ne, z oci se mi radeji kliď...
Mám z toho všeho zlost!
Vrať se zpět, chci Tě,
Neblázni to je ironie,
Myslim to vážně, asi jako tvoje Miluju Tě,
Ještě že se můžu vyjádřit,
Ještě že je tady poezie...
Autor Leci, 12.09.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím se Saddovou... Ale city jsou z toho cítit, to je fajn. A jestli Ti to pomohlo, pak není co řešit! :)

13.09.2008 00:05:00 | okousaná od světlušek

jako dopis , sms nebo mejlik dobre, jako basen uz to je pro mne hodne slabe

12.09.2008 20:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí