Až...

Až...

Anotace: ...

Až zase jednou se strachem otevřu oči,
zapomenu... a nebudu tušit co se děje.
Popluji vzpomínkou na dětském kolotoči,
zahlédnu sebe... malé dítě co se směje.

Až zase jednou zabloudím v minulosti,
nebudu si pamatovat krásné dětské chvíle.
Budu utíkat před vlastní mysli..ze zlosti,
proběhnu část života...ztratím další míle.
Autor BlackTangerine, 25.08.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak v tohle máš pravdu na 100 % - ze vzpomínek zůstanou jen rozmazané fotky

28.08.2005 14:45:00 | zef

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí