Nenávistná!

Nenávistná!

Anotace: Člověk si někdy musí zanadávat....

Už je to tu zase!
Už mě zase sereš!
Seš nechutný prase!
Jen náladu mi bereš!

Tak už dej ode mne,
ty svý pracky pryč!
Prej nemůžeš žít beze mě?!
Mám na tebe vzít bič?!

Nechi aby ses mě dotýkal!
Aby si mě líbal!
Chci aby ses mi k nohám schýbal,
a místo rtů,nohy líbal...

Svážu ti ruce,
zavážu ti oči,
uděřím tě prudce,
až ti slzy tváře smočí!

Tomudle se říká dominance!
Nebo snad nenávist?!
Každopádně není šance,
abych ti kdy vyšla vstříc!

Sbohem hajzle!
Autor Sick901, 12.09.2008
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: ann-ihilation, 4LJFilip, Jul
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty pocity chápu

21.05.2010 12:14:00 | ann-ihilation

libi se mi to hezky se to cte, ale tohle tam podle me nema byt: Tak už dej ode mne,
ty svý pracky pryč!

13.01.2010 21:00:00 | 4LJFilip

vzala bych to na papir a prepsala, jak rymy ( i ten absolutni) tak rytmus..

12.09.2008 20:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí