Pohled zpět obrátit

Pohled zpět obrátit

Anotace: Někdy je dobré se zamyslet nad minulostí ...

Jedu krajinou co inspiruje mne k tomu
Abych svůj pohled zpět obrátil
Uvědomuji si pak co všechno jsem promeškal co ztratil
Je toho tedy dost na jeden lidský život

Někdy se ani nechce věřit jak to všechno uteklo
Nezbývá však než se s tím smířit
Ponaučení si z toho vzít
Nemyslet na to coby bylo, kdyby bylo
Opět neztratit co ztratit by se dalo

Na druhou stranu nepočítejme jen ty ztráty
Vždyť mnoho hezkého najít by se dalo
Při troše snahy … :o)
Autor WWW, 25.08.2005
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky... nemuzu jinak, nez za 100

25.08.2005 17:31:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí