Celodenní výlet kursu GO!

Celodenní výlet kursu GO!

Anotace: Gymnázium Jana Keplera pořádá každoročně na začátku prváku kursy GO!, aby umožnila novému kolektivu se seznámit. Jeden celý den jsme ztrávili úplně mimo areál pobytu, měli jsme celodenní výlet do skal.

Ještě ráno za rozbřesku,
vydáme se v horskou stezku.
Pod krosnami žactvo klesá,
dneska projdem půlku lesa...!

Zpočátku snad všichni svěží,
v poledne však vyčerpáním leží.
Velitel tedy uznaje pauzu,
poraženě uzavírá tuto kauzu.

Pak už ale ani slovo,
a pouť začla zas nanovo.

Zbytečně psát vám tu, čtenáři milí,
že nás ti profesoři podrazili.
Že se nám ztratili, odešli, UTEKLI...!
To bychom do nich byli neřekli...

Snad aspoň malá tu útěcha byla,
když před nás číšnice svíčkovou postavila...
To však mnohým málo bylo,
prý se jim hovězí připálilo...

Co říci závěrem...? Výkřiky do tmy...?
Bylo to hustý, bylo to pěkný...
Autor Kačerka, 12.09.2008
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Daisy.., Gracia, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí