Brýle a rovnátka

Brýle a rovnátka

Anotace: Plastová krabice a železné drátky

Cítím se jako v krabici,
velké, recyklační, plastové.
Nikdy to nemohu odříci
– milé brýle už jsou hotové.

Pocit, že každou chvíli narazím.
Narazím do skla, které je všude.
Jdu vstříc těmto nemilým nesnázím.
Vše bude dobré, říkám, to půjde.

Ejhle. Ke sklu se přidávají železné mříže.
Ale snad abych si náhodou nevyrazila zuby!
Proč na mě padá tato nesnesitelná tíže?
A o čem že to mluvím?
Rovnátka – „řetězy huby“.

Musím nablýskat a promazat okovy.
Potom možná stěží otevřu ten zámek.
Ale ne dřív jak za dva roky.
Kde jsou krásné časy plné radovánek?

Zatnu zuby, otevřu pusu,
za minutku od zubaře odejdu,
jako nová, jednou, možná,
ale dříve tady hlady pojdu!
Autor mašinka, 13.09.2008
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, Agniezka, piťura, amatér
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mám rovnátka, snad už mi je brzy sundají...a brýle taky,ale ty nosím jen občas..:)

24.11.2008 09:36:00 | Agniezka

Ha ... a mám Tě! (Mrnjous)

17.09.2008 11:17:00 | Bláznivá Markéta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí