Emoce

Emoce

Anotace: Schovám se, hluboko pod zem, a budu létat //spolu s žížalami// a u Krtečka se stavím na odpolední čaj - malinový.

Nárazově
jako v obrázkový knížce,
přichází emoce
//BooooM!//
co přese všechna přání
nezastavíš

Princezna z obrázku,
udělá pukrle
a ty se snažíš
a padáš
//na „dršku“//
A ona se směje.

Kačer Donald,
je Tvým odrazem
//pitomý
pitomý nápady//
co se ti směje
ze zrcadla

Edudant s Francimorem
rozesmívají Tě
když schovaná za závěsem
prohlížíš
jejich příběhy
//s lupiči//

Křemílek svou naivitou
nutí obracet
Mochomůrku oči v sloup
A ta melodie
//úvodní znělky//
Tě sladce uspává

Hajadla pohlídají
Tvoje snění
//dali Ti polštářek
plněný mateřídouškou//
a Ty
sladce spíš

Bob a Bobek
se připomenou
každé ráno
v brzkých hodinách
svými pokřiky
//jak dovádí okolo postele//

**Nehledejte v tom smysl //a přec tam je, mezi řádky, cosi ukrytého// Interpunkce je účelně vynechaná, kazila by celkový obrázek - mých emocí. Vaše Whatsoever**
Autor *whatsoever*, 13.09.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Alex Foster
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bingo :-)

15.09.2008 16:03:00 | Alex Foster

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí