Dešťový kapky

Dešťový kapky

Anotace: ...je dobré rozlišit reálné od nereálného a věřit tomu správnému...

Dešťový kapky,
tu lítou zvěř,
to, co Ti slíbím,
tak tomu věř!

Dešťový kapky,
co celou Tě smáčí,
co úsměv Ti berou
a nutí Tě k pláči,
všechny je vysuším
nejdražším hedvábím,
myslím jen na Tebe,
když spím i bdím.

Dešťový kapky
na Tvých rtech,
chtěl bych je slíbat,
vnímat Tvůj dech.
Dešťový kapky
setřu Ti z kůže,
přitom tě pohladím,
to se snad může.

Dešťový kapky
do tmy se vsákly.
Ve tmě ses ztratila
Ty potom taky.

Dešťový kapky,
únava v tváři.
Mám, co jsem chtěl,
mám co mi patří.
Vždyť sny jsou ke snění
a ne v ně věřit.
Teď teplotu po dešti
půjdu si změřit.

13.9.2008
Autor miroslaF, 14.09.2008
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: gaginas, Jiparo, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní krásně

29.09.2008 23:44:00 | gaginas

.. zní jako píseň

15.09.2008 13:16:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí