sená

sená

Anotace: ..

Tam kde v kopcích
vlčí mák
zapaluje stráně
chtěl bych tě svlíct
nevím jak
vypadáš dost polekaně
ty však nevíš že můj strach
je třikrát větší tvýmu
milovat se na horách
a mít senou rýmu
je pro mně dost těžký...
Autor zenge, 14.09.2008
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí