Barová dívka

Barová dívka

Anotace: Nikdy s nikým bez ochrany...

Zahlíd jsem jí tenkrát v baru,
na stoličce seděla,
becherovka, rum i vodka,
kořalka do útrob letěla.

Měla krásný tmavý tanga,
byla to jen černá víla,
požádal jsem o rozkoš,
sláva, juchů – souhlasila.

Hodil jsem jí na postel,
ona už teď vzdychala,
líbal jsem ji po těle,
kalhotky si sundala.

Na kondom jsem nepomyslel,
udělal jsem tenkrát chybu,
dneska alimenty platím,
na nechtěnou dceru.
Autor saintojimmo, 14.09.2008
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D
Hey, bacha ty, tohle se může lehce přihodit ;-)
Takhle nějak píše i autor Psavec, že by potenciální konkurence? :-D Ale dobrý...

14.09.2008 21:33:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí