Já a Ona

Já a Ona

Anotace: Sem doma nemůžu moc chodit tak takhle to vzniklo

Samota mi nikdy nevadila
Sa-Mo-Ta jen tři prosté slabiky
Třikrát mi brada při tomto slově poskočila
A přec tíží mě dnes jak koule na noze

Sem a tam tam a sem a zase zpět chodím po pokoji

Samotu uběhat si přeji
Ve sportovních botech do písku si klekám
Na výstřel z pistole
Ji jak hada na prsou si hřeji
spadne páska a já pookřeji
Autor drew, 15.09.2008
Přečteno 270x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí