Kde je háček?...

Kde je háček?...

Anotace: Kačí nesmutni...

Nešťastná je Kačenka
ten náš žlutý ptáček.
Do dlaní tiše vzlyká
nemá háček na zobáček.

Bez háčku život divný
kde ztratila, dobře ví.
Při vstupu na chat čeká
že admin háček navrátí.

Slíbil že chybu napraví
však doba dlouhá se zdá.
Za Kacenku se tedy ptám
kdy už admin háček přidá?

Bez háčku si nahá připadá
smutný je její svět ptačí.
Nikdo na ni volat nemůže:
kačí, kačí, kačí…
Autor Modrý Adept, 25.08.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi jí to napsal.

26.08.2005 15:46:00 | takova

Přimlouvám se.

26.08.2005 05:37:00 | Hančí

Adeptíku Děkujuuuuu :-)))

25.08.2005 22:01:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí