Čtyři období

Čtyři období

Anotace: ...

Přešly čtyři období
kouzlo už mě nezdobí
Pastelové barvy se rozpily
Vanilkové spirály se zřítily
Na páté hladině proplouvám
instinkty šelmy poznávám
Vím, kde Tě ulovit
bolestně znehybnit
Zoufale vůní se trápím
Utíkej, než Tě chytím
Nasytím se, spolykám
s Tvým strachem se polaskám
Věčnost mě drsně obejme
Hřích z Tebe lehce sejme
Autor Rolnička, 15.09.2008
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Bíša, NikitaNikaT., Myrja, enigman, Ammazonic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Předposlední věta je opravdu drsná! Pěkné dílko.

15.09.2008 12:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí