U KALICHA

U KALICHA

Anotace: o nás

V hospodě U Kalicha
trochu jsme nakoupily
prý když se takhle míchá
červený s bílým
tak z toho bolí břicha
a rudnou hýly
a když se přidaj rumy
a z nerozumu režná
zrak nám to asi tlumí
každá je potom kněžna
pak z toho vznikaj uzly
žmoky a zapletence
co rodiný vztahy uzlý
a bouchaj do kredence
Autor zenge, 15.09.2008
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: jiljovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jste museli pěkně vyvádět, když jste to mýchali. Příště raději nemíchejte.

15.09.2008 10:57:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí