Konec přátelství..

Konec přátelství..

Anotace: a bolí to.. bolí.. a třeba někdy zjistím, že to tak vůbec nemuselo být..

Už nechci si HRÁT na přátele
a ty se tváříš nevesele..
odcházíš se slzami v očích
a naše přátelství tak pomaličku končí...
Autor kaaamiiii, 15.09.2008
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí