Instrumental

Instrumental

Anotace: Velice, ale velice stará báseň, náhodou odhalená dnes... Pochází z 24.7.2007O:) Koukala jsem přitom na Měsíc a napsala jsem ji potmě(!) PS: pusťte si k ní: yann tiersen- le moulin, pokud seženete... Tak se teprve otevře celá... Díky!

Měsíc je překrásná Jitřeka snů,
když svítí, odhodíš starosti dnů.

Mystické kouzlo ukrývá- i nás
Ten, kdo cit v duši má,
jeho se táže:

Proč život zdá se být
dlouhý či krátký snad
Proč věčným bičem nás,
lidí, je nouze, hlad?

Kam běží všechny ty zčechrané mraky,
ke kterým s otázkou
upínáš zraky?

Kde jsou ty naděje,
a slzy zítřků?
Kde jsou ty knoty,
co zažehnou svíčku,
když plamen dohořívá
a srdcím hrozí chlad.

Jak hvězda proniká
do síně Vah

však neboj se,
utíkej tam,
kde voní déšť
a víly tančí v něm

Tam, kde v borůvčí
Elfů je sněm.

Neboj se, otevři
srdce i oči
a uvidíš:
celý svět v náruč Ti skočí.

Tak neboj se a utíkej tam,
kde je ráj!

V Tvé vlastní duši!

Jen běž a hraj!

Na Loutnu

Života.
Autor Helena Buchtová, 15.09.2008
Přečteno 260x
Tipy 14
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, Veselý Drak, Holis, WhiteSkull, B.a.r.b.a.r, Bíša, NikitaNikaT., Loudilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ach loutna života ... strunky rozbrnká, jenom ať žádná nepraskne ...

15.09.2008 20:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí