latte a červený most

latte a červený most

Anotace: wtf.

Bylo to tenkrát nějak brzo ráno
myslím tak kolem páté
a slunce zrovinka vycházelo
/jak už je to dáno/
a my jsme si kupili kávu
asi Latté
šli jsme se podívat na velký červený most
San Franciský skvost.

Bylo to tak krásné, rozespalé
s Latté v ruce jsme stáli vedle sebe
a pozorovali jsme ty auta
v tu chvíli jen tečky malé
opřeni o náš cadillac
a o nás opřeno bylo nebe
a slunce již pomrkávalo
do nových mnoha hodin
procitalo do prachu a lží
z krásného snu
do nových vidin.
Autor Layla., 15.09.2008
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bych viděla jako velmi zdařilé, atmosféra a roztříštěnost pocitů mě zaujala.

11.11.2008 17:43:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí