Okna

Okna

Anotace: kolik podob může mít okno?...ať si každý sám odpoví...

Okna v domě
okna do mě
okna do nebe
okna do tebe
okna bez odrazu
okna bez obrazu
okna zavřená
a v nich ty-svlečená...
okna klamající
okna se tříštějící
okna smrti
pravdou drtí
okna,v kterých svítá
okna,v nichž se zmítám
okna,kde neslídíš
okna,co nevidíš
okna,co nelžou
okna,co nejsou
okna,jež jsou bránou
okna,kde každé ráno
sleduješ ranní třpyt
okna,co nesmíš otevřít.
Autor semtrpajzlik, 15.09.2008
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Alasea, fuu, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu,mají tisíc podob.Dobře se to čte.

28.09.2008 21:41:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí