Desperation

Desperation

Anotace: tahle básnička je docela stará, no, asi třičtvrtě roku :D ani to neni moc muj styl, ale co už...

Usedavě pláče, bez přestání,
zradila ji, však on o tom nemá zdání,
co se kolem něj točí, děje,
jen kolem mě závěje beznaděje.

Svěřila se a jen v dobré věřila,
že nezneužije toho co jí prozradila,
avšak ona pochybila, zradila,
vinu v nejmenším necítila.

Teď usedavě pláču, bez přestání,
ona to ví, však oba nemají o ničem zdání,
jak lehce se žije na tomto světě,
který je plný beznaděje.
Autor child.of.saviour, 15.09.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí