Objetí

Objetí

Anotace: najednou bych chtěla obejmout

Jsem silná
a silný holky nepláčou,
nemají strach
a přesto
přasto bych se chtěla schovat
do náručí
chtěla bych objetí
-ne to od maminky-
ale od muže.
Chtěla bych se schovat.
Chtěla bych ochránit.
Před světem, kterého se nebojím?
Spíš před sebou.
Ano, před sebou samou,
protože to je jediné,
z čeho mám strach.
Proč?
Nevím.
Vím jen, že se ze mne stane vrah.

Pokud mi nikdo nezabrání.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 16.09.2008
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí