Sen

Sen

Anotace: ??

Utíkám před smrtí.
Nemohu uvěřit že není to sen.
Ležím tu bez hnutí.
Očima dívám se, za okno ven.

Noc střídá noc.
Připoután k posteli, nechápu okolí.
Teď cítím jak moc.
Drtí mě z myšlenek, obrovské soukolí.

Poslední den.
Další jáma splnila svůj účel.
Splnil se sen.
Jen tlukot srdce v hlavě mi stále hučel.
Autor eddy1 1 11, 16.09.2008
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Vickki Vectory, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí