Nevím

Nevím

Anotace: taková trochu velká zmatenost, nepsala jsem to zrovna při smyslech takže nic moc...

Proč mě láká,
jak pyl čmeláka láká,
vždy to, co je za trním ukryto?
Proč chci to, co nehcci mít,
jak přirozená lidskost: být,
a nemůžu se rozhodnout?
Proč, když už to, co nechci mám
pořád na to nadávám,
a proč o rozpad se postarám?
Proč tímto trpí tolik lidí,
avšak nikdo tomu nerozumí.
Proč to nikdo neodpouští?
Jako naleštěné jablko, na které jen koukáte,
fixy, co časem vyschnou,
odpluje ta loď, na kterou tolik chcete...
ale nenastoupíte...
Autor Naninka, 16.09.2008
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš moc pěkný básničky..nevzdávej to!

18.10.2008 15:49:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí