Podzim

Podzim

Anotace: nevím

Prskaní kapek deště na podzimní střeše,
rozhalená ňadra , chlípné verše.
Na zem z listí spadlá punčocha večerního pavouka ,
a těžká slova opilého padoucha ,
tkají nitku kolem svého osudu,
ještě že zítra nebudu.

Přesycena tíhou klesajíc k zemi,
mlha vzniklá mezi námi všemi,
nočními letci z pohádky nesplněných přání,
z ovoce trpkého ochutnání,
a snad jen červi spokojeni mručí ,
zbylo opět málo konzistentních duší.
Autor Smrtonoš, 17.09.2008
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí