15.9.2008

15.9.2008

Anotace: velké trable ...

Cestou ranní oči na vteřinu zavřela
probudila se až v poli
vždyť málem umřela
kruci proč to tak bolí.

Štěstí holka sakra měla
způsobit mohla vážné potíže
zapomenout na vše chtěla
smetanu už si neslíže.

Bude lepší vzít si volno
srovnat si to řádně v hlavě
jak potřeba bude dlouho
přestat idealizovat život marně.
Autor juddy, 17.09.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí