nový život...

nový život...

Anotace: ...

Žiju si svůj život dál,
ale je jiný.
Ještě jednu šanci mi osud dal
a zbavil mě viny.

Nikdo z vás netuší,jak mi tenkrat bylo.
Nikdo z vás netuší,co ze mě tenkrát zbylo.
Ale jsem zpátky v celé své kráse
a chovám se tak jak patří se a má se....

Ovšem nejsem žádný andílek,
ani dítě svaté,
ale co mi dříve bylo ukradené,
teď je mi zlaté.
Autor Janica, 17.09.2008
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí