Osamělá

Osamělá

Anotace: Samota je součástí každého z nás

Proč sama tu teď sedím,
když jsou všichni pryč,
proč samotu svou hladím,
vždyť je na obtíž

Prázdný pokoj, prázdné stěny,
nikde nikdo bez ozvěny nekřičí,
jsem samotná v pustém nebi,
oddaná samotě samé,
ticho je vždy před bouří

Osamělost posbírám,
do myšlenek hlubokých už se nenutím,
já nechci ji znát,
ale jak se zdá,
je mým prokletím

Prázdný pokoj, prázdné stěny,
nikde nikdo bez ozvěny nekřičí,
jsem samotná v pustém nebi,
oddaná samotě samé,
ticho je vždy před bouří
Autor S!muSh (004), 17.09.2008
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Thesssinka, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí