Naposled

Naposled

Anotace: O smrti, o strachu, o poslední snaze...

Naposled…
…se pokouším zápasit s větrem,
a vzdorovat dešti tak silnému…

Naposled…
…svíce hoří, je jediným světlem,
a své sny svěřuji světu jinému…

Naposled…
…vidím slunce a tak se mračím,
už nechci nic, co bylo dřív…

Naposled…
…potají sama se sebou válčím,
a vím, že král nezůstane živ…

Naposled…
…sním o tváři, jenž nikdy nespatřím,
v hlavě zbyde mi jen jemný prach…

Naposled…
…sladkému životu zbraň opatřím,
pak zabiji sebe i svůj strach…
Autor Werdysh, 17.09.2008
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, *whatsoever*, sondulacek, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásnéé,, i když by to tak nemělo být,, znám to! hlavu vzhůru..:-)

23.09.2008 11:38:00 | Luciiáš

krásný,ale trochu mě lekáš...

17.09.2008 19:37:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí