Otázková

Otázková

Anotace: ...Mirkovi...jak ráda bych to vzala zpět..

Kolikrát člověk promarní šanci?
Proč do minulosti se pak vrací?
Proč nehledí vpřed
co přináší mu svět?
Proč za sebou nechává cestu slzí?
Proč nás činy i slova potom mrzí?
Proč lidé hledají lásku svoji,
pak se jí hned zase bojí,
ihned city zahodí
a pak toho litují?
Autor jaňa, 17.09.2008
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky by mě to zajímalo...

17.09.2008 20:40:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí