Rána za ranou

Rána za ranou

Anotace: nic moc...asi ji v nejbližší možný době předělám

Sbírka: Kdysi dávno

Občas se lidem zdá, že je drtí života tíha,
že už nemohou dál a jejich duše samá rýha.

Hledat náplast na ni je už omrzelo,
vzdávají se před cílem a zapomenout by se chtělo.

Život jim dává jednu ránu za druhou,
zaslouženě nebo náhodou?

Kladou si otázky bez odpovědí, co bylo, co bude,
co zůstane, co se změní?

Jizvy a šrámy už přestali počítat,
jen z osudem se předhání.
A stále dokola zkouší začínat
co nový život, to nová zklamání.
Autor Polárka, 17.09.2008
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí