Nic

Nic

Anotace: ............

Jana se vrátila z tříměsíčních cest, Olina s Markétou se vdaly, Petra si s přítelem zařídila novej byt, Gábina je knihovnicí, Lucka má skvěle placenou práci, Tereza umí čtyři jazyky, Martina má výbornou postavu, Natálie s ním taky spala, Adéla tancuje, s Pavlou se dá dobře povídat....a já? To Nic!! Věčně v depce, se špatnou náladou, v lítosti a se slzama nakrajíčku. To je tedy konkurence!!!
Autor Marylin, 17.09.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to znám moc dobře... Já bohužel taky nic, tkaže nejsi sama..;)

27.09.2008 09:42:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí