Kvarteto

Kvarteto

Anotace: Zas mě něco popadlo...no koho by to napadlo...

Jedu tramvají
Sjedu se za tratí

Co víc si přát
Jeden vpich a je to
Jednoduché, jak kvarteto
A pak mě to bude hřát…

Karty kvarteta již dlouho v šuplíku leží
Už je nehraji, už nejsem jako dřív svěží

Vytahuji kartu 1D
Po dávce, na kolejích kočka přede
A karta s krtečkem
Pořád ještě jsem

Ještě žiju
Ale jak dlouho
Ruce si myju
Podej telefon slouho!

Můj vymyšlený zámek
V kterým se mě dotýká vánek
A kapky na mě padají
A mraky se stahují

Poslední vpich a poslední hřích
Už nejsem…
Autor Shaamot., 17.09.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí