Kouzlo náhlého zkratu

Kouzlo náhlého zkratu

Anotace: aneb....růžové brýle:-)

Stačí jen otevřít oči,
Pohlédnout na svět kolem sebe.
Zvednout zrak vzhůru,
Spatřit azurové nebe.
Pohlédnout do očí druhému
Člověku trochu jen svolnému.
Dát úsměv lidem kolem sebe,
Milovat srdcem,
Mít své sedmé nebe.
Myslet na to krásné,
Užívat si vzplanutí,
Nepřemýšlet,
Že může zmizet
Jako proutkem mávnutí.

Snít jen tom, co teď cítím,
Snít jen o tom, co teď mám,
O dobrém, co kolem vidím –
Nemysli na to, že jsi sám.

Každý z nás je v sobě sám –
Každý však má v nitru svém
Motivaci jíti dál –
Tím bláznivým životem.

Najdi ji –
A dej svou lásku tomu,
Komu ji chceš dát-
Zkus zahodit obavy,
vyzkoušej ten náhlý zkrat…
Autor Ammazonic, 18.09.2008
Přečteno 375x
Tipy 10
Poslední tipující: blue, Myrja, Bíša, Psavec, WAYWARD, WhiteSkull, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá, líbí se mi.

18.09.2008 11:47:00 | Psavec

...když to není přímo moudro,tak by to tak mělo fungovat
...ST

18.09.2008 11:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí