Rozchod(smrt)

Rozchod(smrt)

Anotace: život jde dál a společný život taky to že nejste štastni s jednou osobou neznamena ze nemuzete byt stastni s jinou dejte sanci i jinym lidem a najděte opravdovou lasku dokud to jde

Se slzami v očích usínám.
Se slzami v očích se probouzím.
Myslím na to proč není štěstí není mi dáno.
Proč slovo nemiluji dáno mi je.Ze slz přímí oceán jenž já se v něm topím.
Na světě je místa málo tak já se tedy klidím.
Mějte se tu krásně já jediné štěstí své předávám.
Měla jsem tě ráda cenu nemá tu již být.
Sbohem cestu hrobem já hledám!
Našla a pohřbila kdo na mě vzpomene?
Radši nikdo smůlu já nosím hrob už jsem našla já se tedy klidím.
Mám vás ráda proto sbohem vám dám,jako opravdoví kamarád.
Autor P.a.j.u.s.k.a.K, 18.09.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí