Kulička

Kulička

Anotace: Další z básní pro Ditu.

Kuličko duhová – zatoulaná,
Řekni mi, kde je moje drahá – milovaná.
Zatoulala se mi jako pěna vodní,
Proč musím být tak daleko od ní…
Celičký svět ze svých cest znáš,
Doufám, že radu mi dáš,
Kam hvězda srdce mého se mi zatoulala,
Snad se do jiného nezakoukala.
Já jí mám rád víc než můj život celý,
Proč mě toliká cest od ní dělí…
Autor Leci, 18.09.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí