Bůh Lásky

Bůh Lásky

Anotace: (17.9.08)...myšlenky honící se mi hlavou 17.9. večer...

Z temné hrobky čiší smrtelný chlad
Blankytně modré nebe nad hlavou
Další bůh Lásky v té zlé bitvě pad
Nebyl již živ ani svou slávou

Srdce v necitný kámen změněné
Na tváři úsměv zmrazený lehce
V temné hrobce on ležel té zmíněné
Je vidět puklinu na jeho lebce

On, nevinný, zabit byl pro jediný pár
Pro chlapce a dívku, jež něhou oplývají
Daroval jim převelice vzácný dar
Oni však jeho cenu nevnímají

Chlapec ani dívka však vůbec netuší
Že pro pár společných okamžiků
Byl obětován bůh lásky, se svou duší
Byl zabit a mrtvý byl vmžiku

Sladce spi...
Ve jménu Otce, Syna i Ducha Svatého...
Amen...
Autor B.a.r.b.a.r, 18.09.2008
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Anita Buchtová, 6thSun, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí