LIES

LIES

Anotace: aneb v poslední době je vše strašně zmatené a mám na jednoho člověka milion otázek... na které zjevně nedostanu odpověď...

Bude to bolet?
Pravda prý bolí...
Ale já ji chci znát!!!
On mi za to přece stojí!
Lže nebo říká pravdu?
A chci to vůbec vědět?
Nevím, jsem zmatená,
asi jen budu potichoučku sedět...
Je to tu zas,
zase ten děsivý hlas,
který našeptává to co mě děsí,
možná pravdu, já fakt nevím...

Chci to opravdu tak moc vědět?
Autor child.of.saviour, 18.09.2008
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí