Mé růžové sny

Mé růžové sny

Anotace: Mé růžové sny

Každý by měl mít své sny.
Sny, které ti vytrhnou trny.
Sny, které ti pomůžou z vody.
Sny, které rostou jako stromy.

Mé sny růžové,
jsou takové,
abych se,
cítil blaženě.

Mé sny růžové,
nejsou nijak,
zkažené.
Nevysávají jako piják.

Mé sny růžové,
jsou tak toužené.
Jsou dosti skromné,
a pro všechny dobré.

Všichni lidi sobě rovný.
Všichni lidi žít v míru.
Pak bude vše dobrý,
lidstvo získá zpět svou sílu.

To jsou mé růžové sny,
Snad se někdy splní!
Autor James Tony, 18.09.2008
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí