Plastelínové hrátky

Plastelínové hrátky

Anotace: Nápad..jestli dobrej či ne....nevím, posuďte sami:-)-:(

Dáma z plastelíny
se plácá
poskakují ji
boky uhnětené
v mých prstech

má pejska
špagetku
převaluje se
nemá nohy
má hlavu
z plastelínové
kuličky

její manžel
nemá penis
ale můžu mu
jej udělat
z plastelínové
hmoty
na velikosti
nezáleží
jak je libo

chodí
po plastelíně
v mém pokoji
nechtějí jíst

rozmnožuji je
ty větší
útlejší
postavičky
jsou muži
naopak
menší s
dobře
tvarovaným
pozadím
jsou ženy

plastelínové
hrátky
to je hmota
a moje užmoulané
prsty,
které
dávají tvar
Autor Tomáš Přidal, 19.09.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promenicnerikajici

20.09.2008 11:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí