Škola

Škola

Anotace: jak to tam opravdu chodí...

Škola je dětská práce,
opravdu je příšerná.
Nikomu se tam nechce,
a když to jde tak jí vynechá.

Však existují výjimky,
i já jednu znám.
Ten kluk měl radši testy z matiky,
a žal způsobil jenom nám.

Smutně jsme se dívali,
když jsme nešli do kina.
Nuceně jsme počítali,
a pak přišla čeština.

Tam jsme všichni pohořeli,
učitelům to asi nestačilo.
Dál nás testy trápili,
a do dneška jim to zůstalo.
Autor Adik29, 19.09.2008
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škola je taková, jakou si ji clovek udělá

21.09.2008 22:40:00 | Caracol

asi te zklamu,ale nesedi ti ani rymy a ani rytmus, vic to propracuj a ver, ze skola je cajicek :ú

20.09.2008 11:06:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí