JSI

JSI

Anotace: .....

Jsi slunce,co nad hlavou mi svítí,jsi motýl,co chytil se do mých sítí.Jsi měsíc,co ozáří mou tvář,jsi hříšník,co s pláčem kleká na oltář a PROSÍ.....Jsi cesta do mé duše,jsi šíp vystřelený z kuše a HOŘÍ....Máš pohled uhrančivý,a ústa dětsky milá.Jsi šelma,ale roztomilá.Jsi čajová růže,co každé ráno oslnivě voní,máš šarm a eleganci divokých koní.Jsi moje kometa,co pořád mění směr,jsi můj zázračný,milostný TEPLOMĚR...
Autor kofilecicka, 19.09.2008
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Egretta, Memento
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajne basen, celkem ti sedi rymy, dokonce nejsou ani tak fadni, coz me prekvapilo,ale zmen si formu basne, odslokuj to, jinak je to neprehledne a ctenare to odradí...

20.09.2008 11:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí