Bojím se

Bojím se

Anotace: o mém strachu

Strašně moc se má duše bojí,
té smrti smrťoucí co u mě stojí,
co bude až mě smrtka dostane,
nechci aby to bylo nečekané!

Pláču protože mám strach z budoucnosti,
mé srdce plné je bolesti,
jsem snad bláznem,
tak jak bojovat stím zlem?

Chci to pochopit prosím,
nebo se opravdu zblázním,
a to snad nechcete,
prosím pomožte!

Je možná hrozná ta básnička,
taková ta opakovačka,
ale já to napsat musela,
jinak bych to v sobě dusila!

A pak nevím jak bych dopadla,
možná bych se i zabila,
jsem obyčejná holka,
která se jen lekla!

Mám život ráda,
je to paráda,
tak proč musím jít,
já nechci na věky snít!

S láskou a velkým smutkem psáno
Autor Vacluvka, 20.09.2008
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smrt----to je jen přechod do jinší(te pravé) reality.
Nemusíš mít strach!
Petr

05.10.2008 22:40:00 | Přítel

kom 2 :no,pro mne to moc velka zmena neni,ale snaha se ceni

20.09.2008 11:31:00 | saddova

myslenka docela zajimava, zpracovani je dle meho dost odflaknuto, jak rytmus , tak rymy, chtelo by to jeste vzit na papir a pomazlit se s tim...

20.09.2008 10:44:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí