Osudový Okamžik

Osudový Okamžik

Anotace: je to pro mého kamaráda ktzerý mi byl jako brácha budiž mu země lehká.....Díky za to že sem tě poznal Martine

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

Osudový okamžik

ticho chlad a beznaděj
bolest utrpění a ztráta
vše tě svírá, láska v tobě pohřbena
ohlédnutím zpět osud tě ubíjí

svíčku žití už dohořívá a ty přesto víš
že si vše nestačil, přec bys chtěl
osud byl ale rychlejší, plaveš řekou
na druhý břeh.....

ref:
Tohle co děláš není správné
tvůj kamarád tě stále má rád
Tohle je špatná volba
kuli lásce vše spláchnout je zlé
Tohle by si nidko nepřál....

Řev nářek a bolest svírá kamaráda tvého
prosim vrať se zpět, bude líp
tělo bezvládné,pomalu upadá v zapomění řeky
brány nového příběhu se otevírají

Pusto, nicota a strach mnou cloumaj
umřel ve mně Ježíš
jsem holej člověk co nemá už co stratit
jen já tenkrát osud mohl zvrátit

nic jsem neudělal vše jsem ztratil
vše bolí oči bolu slzy kanou
kamarádi loučím se brzo nashledanou.....

ref:
Tohle co děláš není správné
tvůj kamarád tě stále má rád
Tohle je špatná volba
kuli lásce vše spláchnout je zlé
Tohle by si nidko nepřál...
Autor The Crow, 20.09.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: *whatsoever*
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko okomentovat.. někdy si člověk uvědomí až moc věcí až poté, když už není komu je říct a zbývá jen v noci plakat do polštáře.. bohužel

24.09.2008 16:00:00 | *whatsoever*

tohle ani komentovat nijak moc nebudu, uz jen kvuli pamatce Martina... jsi hodnej, ze si mu neco napsal, jiste by byl rad...

20.09.2008 10:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí