Prostě se neboj...

Prostě se neboj...

Anotace: Výplod červencovýho okouzlení .. pro něj.. od něj :D http://www.youtube.com/watch?v=82tiwHdFSXM

Neboj se krásko má
já nechám plouti čas
Neboj se milovaná
počkám až uvidím tě zas
Neboj se pohádková
já ti odpouštim
Neboj se strachovaná
JÁ se nebojím..

Neboj se důležitá
já chápu tě
Neboj se okatá
mluvím vážně!
Neboj se dokonalá
stále miluju tě
Neboj se copatá
vše konám něžně...

Neboj se moje
hvězdy jsou naše
měsíc svítí jen pro nás
Je úplně jedno
po jaký cestě pujdem
svět je přece plný krás..
Autor Thesssinka, 20.09.2008
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: SZN, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí