Moje malá vina

Moje malá vina

Anotace: omlouvám se za všechno...nemužu tě nutit...

Moje malá vina

Chytila jsem vítr mezi prsty
Dostala jsem křídla
-moje malá vina
V tom že jsem volná
Vloudila se malá chyba


Tvému srdci přístupná
Jako na lístek do kina
Mírně zmatená-svými city,
Které neví co cítí…

Jako šíp letím k nebesům
Doufáš že se roztříštím o oblohu
-modrou,kde hvězdičky svítí
Pomatuješ jak jsme byli šťastní?

Nebyla to lež
Ani pouhá hra
Já tě doopravdy milovala
Autor Yukki, 20.09.2008
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: SZN, Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná...stejně jako Ty.
S úctou Azazen

20.09.2008 20:51:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí