Promlčené ticho

Promlčené ticho

Anotace: Dialog

Proč v jednom celku části dvoje
Když stromy chrlí větví mnoho
Co všechno dat lze pro jednoho
Co odvážíš se bez nástroje

Jdou roky s větrem skrze svíce
..a každá jimi zhasíná
Jak hebce v nich zní němčina
Jak hladce setnou holubice
Když jsme se ztratili
Kotvilo násilí..
V nejhlubší z nadpovrchních ztrát

Jak chceš se po tom čase ptát?
Jakkoli, jen když budeš lhát
Prach z knihy ústa zaplnil
Také jsi tehdy ve dne snil?
V noci, kdy jiní neslyší
V dopis se, slepá, vepíší
A já jej zvadlou rukou spálím
Bez srdce pravdu neodhalím




Ticho je hlubší
Díval ses z okna?
Autor Anima de Vries, 20.09.2008
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí