Jsem něžný. Jsem krutý.

Jsem něžný. Jsem krutý.

Anotace: inspirace z mé vlastní maturitní stužky, kterou jsem teď objevila..

.
Jsem něžný...
Tvou tvář pohladím tou nejjemnější dlaní vánku,
ukážu ti západ slunce nad mořem a vůni od červánků,
dopřeji ti lásku a dám nejsladší políbení,
dám ti tolik štěstí, kolik snad na světě není,
dám ti radost a smích a dny prozářené sluncem,
dám ti vítr i sníh a to vše s laskavým srdcem...
Tak zavři oči a buď šťastná,
protože...

Jsem i krutý.
Srazím tě na kolena a budu tě celé dny bít,
hromy budou hřmět, blesk stíhat blesk a nelítostně lít,
vezmu ti všechno, co máš tak ráda,
pošlu smrt na někoho z rodiny nebo na kamaráda,
pohltím tvou duši tím nejtemnějším smutkem
a zlomím ti srdce nějakým moc ošklivým skutkem.
Tak zavři oči a neboj se vstát...
Protože...

JÁ jsem něžný.
JÁ jsem krutý!

Já jsem život.

A mám tě rád.
.
Autor Euka, 27.08.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš zajímavé myšlenky, Tvé básně toho hodně skrývají. Stojí to za to, si je přečíst. Dík za ně.
Pa

16.09.2005 07:45:00 | Kramelka

Dobře provedeno, dobrý nápad!

28.08.2005 15:49:00 | Krtica

Jsem něžný, jsem krutý, jsem život..Pláčeš? I v slze je síla..Jdi a žij dál:) atd...Moc hezkýý...Super=)

27.08.2005 15:06:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí